Dierenartsenpraktijk

Verhoeven - Van Gompel

Welkom

Dierenartsenpraktijk

Verhoeven - Van Gompel

Welkom

Dierenartsenpraktijk

Verhoeven - Van Gompel

Welkom

Dierenartsenpraktijk

Verhoeven - Van Gompel

Welkom

img

Acupunctuur

Acupunctuur is een geneeswijze die in China reeds minstens 3000 jaar wordt toegepast en waarbij gepoogd wordt door het aanprikken van bepaalde punten bestaande onevenwichten weg te werken. Pijnbestrijding doormiddel van acupunctuur is algemeen bekend en is wetenschappelijk het best onderzocht, maar ook bij neurologische aandoeningen (vb verlamming), spijsverteringsproblemen, hormonale stoornissen enzovoort, kan deze behandelingswijze zijn diensten bewijzen.

Acupunctuur is geen hocus-pocus maar wel een geneeskunst die een gedegen opleiding en een voortdurende vorming vereist. In onze praktijk fungeert acupunctuur als een goede aanvulling op de klassieke diergeneeskunde. De andere invalshoek stelt ons in staat bepaalde aandoeningen te behandelen met veel minder medicatie.

Acupunctuur gebeurt enkel na afspraak.

Na een eerste onderzoek van uw huisdier wordt besloten tot het al dan niet opstarten van een behandeling. Meestal worden eerst 3 tot 4 sessies kort na elkaar gepland. Een behandeling duurt 15 tot 20 minuten. Daarna worden de intervallen steeds groter, alnaargelang het resultaat. Desgevallend wordt de behandeling aangevuld met chinese kruiden.

Blog Details
  • Enkel na afspraak
  • Behandeling duurt 15 tot 20 minuten
  • Meestal 3 tot 4 sessies kort na elkaar
ontdek

Onze diensten

Vaccinaties / ontwormingen

Operatieve ingrepen

Digitale radiografie

Echografie

Acupunctuur

Chinese kruidengeneeskunde

Dierenartsenpraktijk Verhoeven - Van Gompel

Contacteer ons

Ooststatiestraat 159
2550 Kontich

(+32) 03/457 45 07

www.verhoevenvangompel.be